UKM

Plakat med tekst påmelding åpner 1. november

Hva er UKM?

UKM er et av landets største kulturarrangement for ungdom. UKM er for alle ungdommer mellom 13 og 20 år. Både grupper og enkeltpersoner kan delta, og det er gratis å være med. UKM er en mulighet hvor du kan vise andre hva DU driver med!

Les mer om UKM

UKM = Ung Kultur Møtes
UKM er et nettverk av lokale kulturmønstringer hvor ungdom kan delta med alle slags kulturuttrykk. Det skal være trygt å være med på UKM. Du får oppfølging fra voksne og blir kjent med mange andre på din egen alder.

Hver kommune sender ungdommer videre til en fylkesmønstring som representanter for sin kommune. Hvert fylke sender i neste omgang ca. 30 deltakere til den nasjonale UKM-festivalen. Du kan også bli spurt om å representere UKM i andre sammenhenger gjennom hele året.

UKM er en av landets største offentlige satsninger på ungdomskultur, og har pågått siden 1985. UKM er ingen konkurranse. Juryens utvelgelse skjer på grunnlag av originalitet, kreativitet, publikumskontakt og kvalitet, og de utvalgte deltakerne skal speile bredden i den lokale mønstringen. Premien for de som går videre er å få stå på en enda større scene, og treffe ungdommer fra andre deler av landet.

Når er UKM 2020?

UKM Lokalmønstring i Trondheim arrangeres på Kultursenteret ISAK i perioden 24.02 - 14.03. 

Hvordan melder du deg på UKM?

Gå inn på ukm.no for å melde deg på.

Fyll ut all informasjon så nøyaktig som mulig. Du blir bedt om å fylle ut navn på deltakere og innslag, kontaktinformasjon og tekniske opplysninger.

Påmeldingen til UKM 2020 åpner 1. november!

Hvem kan delta i UKM?

UKM er for alle ungdommer mellom 13 og 20 år. Både grupper og enkeltpersoner kan delta, og det er gratis å være med.

Hva kan du delta med i UKM?

På UKM kan du delta med design, musikk, teater, dans, billedkunst, litteratur, video, foto, kunsthåndverk, stand up og mye, mye mer.

Kontakt UKM Trondheim

I Trondheim er det Kulturenheten som har ansvaret for lokalmønstringen, og arrangementet foregår på Kultursenteret ISAK.

Ta kontakt med Kim Olve Breistrand på kim.olve.breistrand@trondheim.kommune.no eller tlf 915 32 477

Sist oppdatert: 15.10.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI001