Brakka på Sunnland

Brakka er et gratis kultur- og fritidstilbud for barn og unge fra 8. - 10. trinn. Vi holder til i kantinebygget på Sunnland ungdomsskole med et flott uteområde som inneholder blant annet skatemuligheter, basketbane, ballvegg og utebordtennisbord.

Åpningstider

Onsdager kl. 15.00 - 18.30

Kontakt - hvor og hvem er vi?

Brakka er en del av Kulturenheten i Trondheim kommune.

Besøksadresse

Sunnland skole
Klæbuveien 211
7037 Trondheim

Kontakt

Kristin Drilen, avdelingsleder
telefon 93 48 43 99
epost: kristin.drilen@trondheim.kommune.no

Andre ansatte

Marit S. Kolve, tlf. 90 29 80 93
epost: marit.selnes.kolve@trondheim.kommune.no

Thomas Alstad
epost: thomas.alstad@trondheim.kommune.no

Hva kan du gjøre på Brakka?

Brakka har et flott uteområde som inneholder blant annet skatemuligheter, basketbane, ballvegg og utebordtennisbord.

Inne har vi mange rom som er utformet spesielt med tanke på aktivitet for ungdom. Vi har kinosal/chill-rom, musikkstudio, bordtennisbord, formingsutstyr, brettspill m.m. På kjøkkenet lager ungdom og ansatte gratis middag hver dag. Vi har fokus på å lage sunn mat fra bunnen av, gjerne fra ulike land og verdensdeler.

De voksne som jobber på Brakka har bred kompetanse innen kulturaktiviteter. Vi tror ungdom vet best hva de vil gjøre på sin fritid. Ønsker du å lage et arrangement eller være med å starte opp et tilbud, så kom og snakk med oss. Det er derfor vi er her! I tillegg setter vi opp kurs og workshops etter ønske fra ungdommene som er her. Vi har også ulike aktiviteter i feriene.

Så hvis du er i aldersgruppen og synes noe av dette hørtes spennende ut, er du velkommen til å stikke innom i åpningstiden å se deg rundt.

NOVA – det digitale kulturhuset

NOVA er en nasjonal digital møteplass for ungdom som driver med datakultur, gaming/e-sport og andre fritidsaktiviteter. Vi bruker Discord, en brukervennlig og tilgjengelig plattform mange ungdommer allerede kjenner godt. Akkurat som en tradisjonell fritidsklubb er online-varianten bygd opp med forskjellige rom og kategorier/etasjer hvor ungdom kan møtes digitalt for å spille, holde på med kreative aktiviteter og være sammen på en trygg sosial arena med andre ungdommer og kompetente voksne til stede.

For mer informasjon, se vår hjemmeside: www.novakulturhus.no 

Sist oppdatert: 04.10.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI001