Hjem Klima, miljø og næringEtablering av ny næring

Etablering av ny næring

Trøndelag er en av Norges mest fruktbare regioner for nyskaping og tilbyr et stort gründer- og inkubatormiljø med god etablererkunnskap, velvilje til informasjon om og veiledning i de ulike aspekter ved etablering av egen virksomhet.

Har du en idé som med litt hjelp kan bli til en spennende virksomhet? Da er Trondheimsregionen en god plass å være. Her er vi flinke til å ta vare på våre idéhavere og bidra til at de gode idéene blir god butikk. Vi har egne utdanningsløp i entreprenørskap og forretningsutvikling eller egne kurs for idéhavere som ikke ønsker å sette seg på skolebenken. Tema: Alt fra forretningsplaner og hvordan du velger selskapsform, til hvordan du beskytter din idé.

Du har mulighet til å søke deg inn i et inkubatormiljø eller en næringshage dersom du ønsker det. Her får du god tilgang på kompetanse og ressurser som kan hjelpe deg videre med å utvikle virksomheten.

Tjenestene etablererveiledning og næringsfaglig uttalelse for NAV er digitalisert. Tjenestene er betjent av nettsidene minveileder.no/trondheim og minveileder.no/tjenester/naeringsfaglig-vurdering
Driften av tjenestene er inntil videre ivaretatt av selskapet LERA AS (Leiv Eiriksson Rådgivning og Analyse AS) etter avtale med Trondheim kommune.
 
Gründere kan bruke denne lenken for kontakt med den nasjonale gründertelefonen:
 
For ønske om kurs i etablering av bedrift kan påmelding skje på denne lenken: 
 
Kontaktperson for tjenestene i Trondheim kommune er Birger Elvestad.
Telefon sentralbord: 72 54 00 00.

Sist oppdatert: 31.10.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI001