Hjem Trondheim byarkivBestill eiendomsinformasjon

Bestill eiendomsinformasjon

Trondheim byarkiv håndterer flere typer eiendomsinformasjon behandlet av kommunens enheter. Dette materialet inkluderer dokumentasjon for byggesaker, seksjonering, målebrev, statiske beregninger, og vann- og avløpsnett. 

Bestill digitalisert eiendomsmateriale

Hele byggesaksarkivet er tilgjengelig i digital form, og både eldre og nyere byggesaker kan bestilles fra oss og sendes til din epostadresse.

Digitalkopier av byggesaker kan bestilles til din epostadresse ved å bruke skjemaet under. Du kan oppgi adressen for eiendommen du ønsker innsyn i, og eventuelt gårds- og bruksnummer.  Hvis du ønsker innsyn i en bestemt sak har du også mulighet til å fylle inn saksnummer.

Bestill digitaliserte byggesaker

Bestillinger av byggesaker blir behandlet fortløpende, og blir vanligvis sendt innen en uke.

Andre typer eiendomsinformasjon, som reguleringsplaner, vann- og avløp og statiske beregninger er tilgjengelige i lesesalen i Arkivsenteret Dora. 

Reservere eiendomsinformasjon fra lesesalen

Historisk eiendomsinformasjon er bevart i arkivet på Dora, og kan bestilles for bruk i Arkivsenterets lesesal. Du vil få de bestilte dokumentene utlevert ved ankomst  og kan studere dem i lesesalen vår. Vi kan ta kopi av utvalgte dokumenter for deg.

Fra og med 2011 begynte Byggesakskontoret med fullelektronisk saksbehandling. For byggesaker nyere enn 2011 finnes dokumenter ikke tilgjengelige i lesesalen, men kan bestilles digitalt.

Bestill eiendomsinformasjon fra lesesalen

Lesesalen er åpen hver ukedag 09-1500, og materiale må hentes før 1430.

Sist oppdatert: 28.03.2019

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

A03-P1-EPI001