Ishaller og skøytebaner

Leangen idrettspark

Her er egen nettside for Leangen idrettspark

Skøytebaner

Naturisbanene våre brøytes og vannes i perioden november til slutten av februar, når værforholdene tillater det.

Sjekk skøytebanekartet for oppdateringer om status

Værforhold kan være endret siden siste brøyting /vanning, slik at at status på banen er endret etter siste oppdatering i kartet.

Naturisbanene blir ikke vannet eller brøytet i helger.

Vi får mange henvendelser med ønske om isbaner etter februar måned.

Å bygge opp skøyteis tar tid og sesongen for naturisbaner i Trondheim er kort.

Allerede i februar begynner sola å varme. Telen i bakken blir borte, og jorda varmes opp. Selv om slutten av februar og mars har dager med minusgrader og snø, har sola og jordvarmen overtaket. Dette er årsaken til at vi avslutter naturisbanesesongen så tidlig.

Leangen Kunstisbane

Åpningstider og aktiviteter på kunstisbanen

Trykk her for å se åpningstider i HANO

Kunstisbanen på Leangen idrettspark holdes åpen fra ca 1. desember til ca 15. mars. Datoene er væravhengige og kan variere fra år til år. Banen består av en hurtigløpsbane (del A) med isflate på indre bane (del B,C,D).

Ved større snøfall må vi dessverre stenge banen hele formiddagen for brøyting og ispreparering.

Åpen bane / publikumstid

Kunstisbanen er åpen for publikum uten booking fra kl. 10.00 mandag, onsdag og fredag, og fra kl. 12.00 tirsdag og torsdag. Det er publikumstid på både hurtigløpsbanen og indre bane frem til kl. 16.00 hver ukedag.

Idrettsutøvere, mosjonister, skoler, barnehager og andre er velkomne til å bruke banen i publikumstiden. Vi ber alle vise hensyn til hverandre!

I publikumstiden skal kølle og puck kun benyttes på indre bane, og det skal unngås kroppstaklinger og slagskudd. Hverken kølle eller puck skal over knehøyde.

Søke om fast treningstid og arrangement på kunstisbanen

Tid til trening og arrangement på kveldstid og helg fordeles kun til klubber som er medlem av Norges Idrettsforbund Idrettsrådet i Trondheim og som har hovedsesong/primæraktiviteten på dette anlegget. Fordelingen foregår hver mai for kommende vinter.

Særkretsene søker på vegne av sine klubber, og klubber uten særkrets kan søke direkte til Idrettsrådet (fast treningstid) eller Trondheim bydrift (arrangement).

Ishaller

Åpningstider og aktiviteter i ishallene

Trykk her for å se åpningstider i HANO

Leangen Arena, Leangen Ungdomshall og Dalgård ishall er de tre ishallene vi har i Trondheim. Ishallene er åpne fra august og ut april, men variasjoner kan forekomme.

Bruk av ishallene på dagtid

Skoler, barnehager og private aktører kan søke om å bruke ishallene på dagtid mandag til fredag. Forespørsel rettes til booking@trondheim.kommune.no. Vi ønsker at HANO sjekkes før forespørselen sendes, og grunnet stor pågang anbefaler vi at forespørselen sendes i god tid i forveien.

Idrettslag som ønsker fast treningstid på dagtid må søke om dette når istiden fordeles.

Søke om fast treningstid og arrangement i ishallene

Tid til trening og arrangement på kveldstid og helg fordeles kun til klubber som er medlem av Norges Idrettsforbund Idrettsrådet i Trondheim og som har hovedsesong/primæraktiviteten på disse anleggene. Fordelingen foregår hver mai for kommende idrettsperiode.

Særkretsene søker på vegne av sine klubber, og klubber uten særkrets kan søke direkte til Idrettsrådet (fast treningstid) eller Trondheim bydrift (arrangement).

Sør-Trøndelag ishockeykrets administrerer bruken av ishallene på kveldstid og helg. Henvendelse om bruk av istid på kveldstid og helg må rettes dit, og oversikt over aktiviteten i ishallen kan sees på deres hjemmeside.

Kontakt

Mer info om fordeling av fast treningstid i isanleggene kan leses på Idrettsrådets hjemmeside.

Har du spørsmål om bruk av ishaller og kunstisbanen, kan du rette henvendelse til booking@trondheim.kommune.no.

Sist oppdatert: 28.09.2021

Fant du det du lette etter?

Takk for din tilbakemelding

Din tilbakemelding blir ikke besvart. Hvis du behøver hjelp, vennligst benytt en av våre kanaler for kontakt.

pd0mdwk0003S6