Hjem Om kommunenKunngjøringerKulturstipend Ramallah 2018

Kulturstipend Ramallah 2018

Kunst- og kulturstipendet som er på kr 50 000, gis hvert år til en kunstner eller kulturarbeider i Trondheim. Det forutsettes at stipendet skal brukes til å styrke det kunstfaglige og/eller kulturelle samarbeidet mellom Trondheim og Ramallah. Gjennom kulturstipend Ramallah er det etablert et godt samarbeid mellom kunst- og kulturmiljøene i Trondheim og vår vennskapsby Ramallah (Det palestinske området). Søkeren må være registrert bosatt i Trondheim. Rådmannen administrerer ordningen sammen med Vennskapssamarbeidet Trondheim-Ramallah.

Retningslinjer finnes på www.trondheim.kommune.no/tilskudd/kulturstipend-ramallah.

Søknaden sendes elektronisk via kommunens søknadsportal, Tilskuddsbasen.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju.

Søknadsfrist: 25. februar 2018

Sist oppdatert: 09.11.2020