Kommunale avgifter og betalingsutsettelse

Trondheim kommune sender i disse dager ut faktura for betaling av kommunale avgifter for første termin, med forfall 20. april 2020.

Sist oppdatert: 16.03.2021

Vintermorgen i januar. Retura ved hurtigbåtterminalen.
Det blir mulig å be om betalingsutsettelse på de kommunale avgiftene.

Siden vi er inne i en svært spesiell situasjon der mange opplever permitteringer etc. har Trondheim kommune forståelse for at det kan bli vanskelig å betale avgiftene innen fristen. Derfor har vi åpnet for at det kan gis mulighet til å få utsettelse på betalingen, eventuelt dele opp betalingen over to måneder etter avtale.

På grunn av korona-situasjonen kan det bli vanskelig å kontakte oss på telefon med spørsmål om fakturaen. For å gjøre det lettere for deg å komme i kontakt med oss, kan du derfor heller sende oss en e-post på: eiendomsavgifter@trondheim.kommune.no

Du finner mer informasjon på våre nettsider.