Har du helsefaglig bakgrunn og vil hjelpe til?

Trondheim kommune har mottatt en rekke henvendelser fra mennesker som vil hjelpe til i en krevende situasjon. Det setter vi stor pris på.

Sist oppdatert: 06.01.2021

Illustrasjonsbilde fra helsesenter
HELSEHJELP: Trondheim kommune ønsker oversikt over folk med helsefaglig bakgrunn, som kan bidra dersom krisen blir stor og langvarig.

Vi vet ikke hvor lenge dette vil vare, eller hvor omfattende korona-epidemien kan bli, men vi vet at vi nå er nødt til å ruste oss for å avlaste de som i dag jobber i helsevesenet dersom denne krisen blir langvarig. 

Derfor vil vi i Trondheim kommune skaffe en oversikt over folk som har helsefaglig bakgrunn, og som i de kommende uker og måneder kan tenke seg å være med  å bidra på ulike måter. Dersom situasjonen tilsier det, må søker regne med å bli omdisponert til arbeid i spesialisthelsetjenesten også. 

Vi ønsker kontakt med deg som ikke allerede jobber i helsevesenet, eller i Trondheim kommune, men som har helsefaglig bakgrunn til å steppe inn dersom det skulle bli behov for det. Vi gjør oppmerksom på at pensjonert helsepersonell kan melde seg og arbeide - uten at pensjonen reduseres. Studenter innenfor helsefag kan også melde seg. 

I første omgang er vi svært takknemlige om dere melder dere. Når og om behovene oppstår, vil vi kontakte dere for å forsøke å sette dere inn i arbeid på ulikt vis. 

Gå til annonsen for mer info og registrer deg nå. 

A03-P1-EPI001