Koronainformasjon fra Trondheim kommune

Koronatest

Trenger du test, eller er du usikker? Finn informasjon om koronatestene og hvordan du henter eller bestiller test.

Koronavaksine

Alle innbyggere i Trondheim har fått tilbud om vaksine mot korona. Du kan bestille time for vaksinering via digitalt skjema.

Lokale påbud og anbefalinger

Her finner du oversikt over lokale smitteverntiltak for Trondheim

Pressemeldinger

Informasjon om smittesituasjonen i Trondheim kommune.

Informasjon fra nasjonale helsemyndigheter

Når bør jeg kontakte lege? Smitte og inkubasjonstid. Karantene og isolasjon. Risikogrupper. Barn, foreldre og gravide. Information in ...

Koronatelefonen

90 50 90 52

Har du spørsmål om koronaviruset, vaksinering, mistanke om at du er smittet, eller ønsker time for å ta en test?

Koronatelefonen er åpen

• hverdager kl. 08.30-15.15
  • lørdag og søndag kl. 11.00-18.00

Vi bestiller tolk ved behov. Dette kan ta litt tid, men vi kontakter deg så fort som mulig

Jenter som spiller baskettball

Veileder for idrett, kultur- og fritidsaktiviteter

Etter formannskapets vedtak om ny koronaforskrift onsdag 10. november har Trondheim kommune utarbeidet en veileder for hvordan idretten, kulturlivet og fritidsaktivitetene bør forholde seg til situasjonen.

11.11.2021
Foto fra formannskapet

Innfører nye koronaregler og anbefalinger

Formannskapet i Trondheim har vedtatt å gjeninnføre munnbindpåbudet når du tar drosje eller reiser med kollektivtrafikk. Samtidig innføres trafikklysmodellen i skolen for å hindre smittespredning blant barn og unge.

10.11.2021
Bilde av kvinne som får vaksine

Nå er ni av ti voksne fullvaksinert

Torsdag nådde Trondheim det nasjonale målet om å få vaksinert 90 prosent av den voksne befolkningen.

04.11.2021
Bilde av mann som snakker i telefon

Korona-henvendelser overbelaster legevakt og 113

Legevakta i Trondheim får nå så mange henvendelser i helgene at de ikke klarer å besvare mer enn 60 prosent. Mange ringer derfor 113, eller møter direkte på Legevakta.

29.10.2021
Illustrasjonsbilde av jente som vaksineres

Alle jenter på 16 og 17 år vaksinert i Trondheim

Jenter på 16 og 17 år i Trondheim har satt en rekord det er mulig å tangere, men umulig å slå. Alle er vaksinert mot covid-19.

28.10.2021